Ingyenes szállítás FoxPost automatába 10.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Minőségi női használtruhák megfizethető áron!

Utánvét info

Utánvét díja: +350 Ft!

Az utánvétes fizetési móddal leadott rendelés fizetési kötelezettséggel jár!

A vevő a megrendelés leadásával elfogadja az ÁSZF-et és ezzel vállalja, hogy köteles a vételár kifizetésére, a rendelés átvételére, együttműködni a webáruházzal és tájékoztatni őt minden olyan lényeges körülményről, ami a szerződés teljesítésével kapcsolatos (Ptk. 6:215. § és Ptk. 6:62. (1) §).
Továbbá vállalja, hogy át nem vett csomag esetén kötbérként megtéríti a Relove Fashion-nek azokat a szállítási / kezelési költséget, amelyek annak következtében állnak elő, hogy bármilyen okból nem vette át, vagy nem fogadta el a kiszállítást az előzőleg kölcsönösen megállapodott szállítási feltételek szerint.

Amennyiben a vevő nem veszi át az utánvéttel rendelt csomagot, és nem is jelezte elállási szándékát, szerződésszegést követ el (a Ptk. 6:156. § (1) bekezdése szerint késedelembe esik). A csomag átvételének megtagadása vagy elmulasztása NEM minősül vásárlástól való elállásnak (mivel nem vette át a megrendelt terméket, nem teljesítette szerződéses közelezettségét).

Ilyen esetben az eladó (Relove Fashion) jogosult felmondani a szerződést és kártérítésként követelheti a csomagolás és az oda-vissza szállítási díj összegét. (4500 Ft)

Általános Szerződési Feltételek elolvasásához kattints IDE!